top of page

Word een sponsor en verander leven!


Hand & Poot heeft jouw steun nodig om onze inspanningen voor zwerfdieren in Ayancik, Sinop, Turkije uit te breiden en onze impact te vergroten. Als sponsor van onze stichting kun je een directe en blijvende impact hebben op het leven van deze kwetsbare dieren.


đŸ€ Voordelen van sponsoring:

1. đŸŸ Maak een verschil: Jouw steun redt levens en geeft zwerfdieren een betere toekomst.


2. 📜 Fiscale voordelen: Als sponsor van onze ANBI-geregistreerde stichting zijn je donaties mogelijk fiscaal aftrekbaar.


3. 🌍 Zichtbaarheid en erkenning: We zullen je bedrijfsnaam of logo graag vermelden op onze website en sociale mediakanalen als blijk van dank voor je steun.


Help ons om het leven van zwerfdieren te veranderen en hen een liefdevolle omgeving te bieden. Jouw bijdrage maakt echt het verschil!

Neem vandaag nog contact met ons op via [info@handenpoot.nl](mailto:info@handenpoot.nl) om meer te weten te komen over hoe je een sponsor kunt worden en hoe je kunt bijdragen aan onze missie.



2 views0 comments

Recent Posts

See All

Zorluklar ve Umutlar

Bu akƟam babamızın çiftliğinde köpeklerle ilgilenen gönĂŒllĂŒ, Nisa adlı köpeğin on iki saat kayıp olduğunu ve baĆŸÄ±nda bir plastik poƟetle geri döndĂŒÄŸĂŒnĂŒ söyledi, Ă§ĂŒnkĂŒ tasmalığı artık boynunda değildi.

Ongrijpbare Vrijheid: De honden van Hand & Poot

Vanavond vertelde de vrijwilliger die op het erf van onze vader voor de honden zorgt, dat Nisa, een van de honden, twaalf uur vermist was en terugkwam met een plastic zak over haar hoofd, aangezien ha

Een verhaal van toewijding en uitdagingen

Als dierenliefhebbers en zussen hebben we samen de stichting Hand Poot opgericht, met als doel om zwerfdieren te redden en te verzorgen. Ik vind het prachtig om te zien hoe de honden die we proberen

Welkom bij Hand & Poot, Een helpende hand voor zwerfdieren! Wij zijn een gepassioneerde groep van vijf zussen die zich inzetten voor het welzijn van zwerfdieren. Met liefde en zorg bieden wij een helpende hand aan dieren die zonder thuis ronddwalen. Ontdek hoe wij deze dieren ondersteunen, verhalen delen en hoe jij ook kunt bijdragen aan onze missie. 

bottom of page