top of page

Een verhaal van toewijding en uitdagingen

Als dierenliefhebbers en zussen hebben we samen de stichting Hand Poot opgericht, met als doel om zwerfdieren te redden en te verzorgen.

Ik vind het prachtig om te zien hoe de honden die we proberen te helpen, elk hun eigen unieke karakter hebben. Het is moeilijk om niet gehecht te raken aan deze dieren, zelfs als we niet fysiek bij hen kunnen zijn, omdat we niet in Turkije wonen. Het regelen van vrijwilligers is een constante strijd, en het gebrek aan middelen maakt het nog moeilijker om de dieren de zorg en bescherming te bieden die ze nodig hebben.

Helaas hebben we ook te maken gehad met tragische gebeurtenissen, zoals het overlijden van twee van onze honden door conflicten binnen de groep. De angst om slecht nieuws te horen over een van onze geliefde honden is constant aanwezig en houdt ons in spanning.


Ondanks de uitdagingen blijven we vastberaden om ons werk voort te zetten. We hebben ontdekt dat het essentieel is om samen te werken met andere organisaties en gemeenschappen, en om transparant te zijn over onze financiën en activiteiten. Fondsenwerving en het opzetten van samenwerkingen zijn cruciale stappen om de nodige steun te krijgen en de stichting te versterken.

Het is een emotionele achtbaan geweest sinds we begonnen zijn met het redden van zwerfdieren. Maar de liefde en toewijding die we voelen voor deze dieren, en de wetenschap dat we een verschil kunnen maken in hun leven, houdt ons gemotiveerd om door te gaan, ondanks de obstakels die we tegenkomen.

Met elk puppy dat we redden, elk dier dat we beschermen, voelen we dat onze inspanningen de moeite waard zijn. Hand in hand en poot in poot zullen we blijven vechten voor de dieren die onze zorg en liefde nodig hebben.


1 view0 comments

Recent Posts

See All

Zorluklar ve Umutlar

Bu akşam babamızın çiftliğinde köpeklerle ilgilenen gönüllü, Nisa adlı köpeğin on iki saat kayıp olduğunu ve başında bir plastik poşetle geri döndüğünü söyledi, çünkü tasmalığı artık boynunda değildi.

Ongrijpbare Vrijheid: De honden van Hand & Poot

Vanavond vertelde de vrijwilliger die op het erf van onze vader voor de honden zorgt, dat Nisa, een van de honden, twaalf uur vermist was en terugkwam met een plastic zak over haar hoofd, aangezien ha

Welkom bij Hand & Poot, Een helpende hand voor zwerfdieren! Wij zijn een gepassioneerde groep van vijf zussen die zich inzetten voor het welzijn van zwerfdieren. Met liefde en zorg bieden wij een helpende hand aan dieren die zonder thuis ronddwalen. Ontdek hoe wij deze dieren ondersteunen, verhalen delen en hoe jij ook kunt bijdragen aan onze missie. 

bottom of page