top of page

Adoptiezoektocht

Sansli, een prachtige jonge reu van nog geen jaar oud, staat woensdag voor een belangrijke stap in zijn leven: hij wordt gecastreerd. Samen met zijn zus werd Sansli als puppy liefdevol opgenomen door de stichting Hand & Poot. Deze lieve kruising, wiens afkomst een mysterie blijft, heeft al bewezen dat hij een slimme en gehoorzame metgezel is. Sansli kent zijn naam en luistert goed, en zijn speelse karakter straalt van hem af. Hij durft voor zichzelf op te komen, maar toont ook een zeldzame wijsheid door te weten wanneer hij zich moet schikken.

Sansli is op zoek naar een liefdevol thuis waar hij zijn energieke speelsheid kan uiten en zijn unieke persoonlijkheid kan laten stralen. Als je geïnteresseerd bent in het adopteren van deze bijzondere reu, neem dan alsjeblieft contact op via info@handenpoot.nl voor meer informatie over het adoptieproces. Laten we samen Sansli helpen om de perfecte plek te vinden waar hij voor altijd deel uit kan maken van een warm gezin. We hopen van harte dat jullie deze boodschap willen delen en onze stichting willen toevoegen aan jullie media kanalen, zodat Sansli de kans krijgt om de perfecte nieuwe familie te vinden.

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Zorluklar ve Umutlar

Bu akşam babamızın çiftliğinde köpeklerle ilgilenen gönüllü, Nisa adlı köpeğin on iki saat kayıp olduğunu ve başında bir plastik poşetle geri döndüğünü söyledi, çünkü tasmalığı artık boynunda değildi.

Ongrijpbare Vrijheid: De honden van Hand & Poot

Vanavond vertelde de vrijwilliger die op het erf van onze vader voor de honden zorgt, dat Nisa, een van de honden, twaalf uur vermist was en terugkwam met een plastic zak over haar hoofd, aangezien ha

Een verhaal van toewijding en uitdagingen

Als dierenliefhebbers en zussen hebben we samen de stichting Hand Poot opgericht, met als doel om zwerfdieren te redden en te verzorgen. Ik vind het prachtig om te zien hoe de honden die we proberen

Welkom bij Hand & Poot, Een helpende hand voor zwerfdieren! Wij zijn een gepassioneerde groep van vijf zussen die zich inzetten voor het welzijn van zwerfdieren. Met liefde en zorg bieden wij een helpende hand aan dieren die zonder thuis ronddwalen. Ontdek hoe wij deze dieren ondersteunen, verhalen delen en hoe jij ook kunt bijdragen aan onze missie. 

bottom of page